Blanc o Blau - Assaig de retrat formal

November 30, 2014  •  Dejar un comentario

Quan un comença i no té models a mà, qui millor que un mateix per a fer proves de poses, il·luminacions i vestuari?

Prepares mentalment tot l'equipament què necessites, planifiques les diferents postures que et permetran expressar el què tens al cap, ho muntes tot i .... comença la part més difícil per mi: encertar el focus.

Un cop creus que ho tens tot a punt només queda alliberar-se, fer malabarismes perquè no es vegi el disparador, perquè no es vegi el reflector que estàs aguantant forçant tot els músculs del cos, fer una mica el tonto i començar a disparar, esperant fer aquella foto que tens al cap. 

En aquest cas me'n van sortir dues, una més formal i l'altra amb una pose una mica més arriscada.  Què en penseu, blanc o blau?
 
(english translation after pictures)
 

When one begins and don't have models in hand, who better than oneself for testing of poses, lighting and costumes?
 
Mentally you prepare all the equipment that you need, you plan the different poses that allow you to express what you have in mind, you ride it all .... and begins the most difficult part for me: guess the focus.
 
Once you think you have it all ready, it is only question of free themselves, doing juggle so you don't see the trigger, so you don't see that you are holding the reflector forcing all the muscles of the body, do something silly and started shooting, hoping to make that picture you have in mind.
 
This time I got two photos, one with a more formal pose and the other somewhat risky. What do you think, white or blue?

 


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...

Suscripción
RSS