Sorpreses i robats

January 13, 2015  •  Dejar un comentario

L'altre dia remenant per casa, buscant cables perduts a llocs imaginables, sense èxit és clar, vaig topar-me amb les càmeres analògiques i per sorpresa meva, una tenia un objectiu muntat!!!

Es tracta d'un Nikkor 35-70 mm f/3.3-4.5 AF, sense estabilitzador d'imatge ni motor d'enfoc, i vaig decidir treure-li la pols i tornar-lo a fer servir. L'excusa va ser la ja tradicional trobada d'amics "flickeros" de principis de gener i la veritat és que em vaig sentir molt còmode. L'única pega: em vaig oblidar que no tenia estabilitzador d'imatge i juntament amb el meu pols no gaire "estabilitzat", la meitat de les fotos van sortir una mica borroses.

Estàvem passejant pel Parc de la Ciutadella quan un parell de noies van començar a fer un espectacle de titelles, molt salat. De cop apareix un "personatge" una mica més content del compte i comença a ballar amb els titelles, a interactuar amb les noies, divertint-se ell sol amb un espectacle cada cop més lamentable.

Happy as a childHappy as a child@Parc de la Ciutadella, Barcelona

Al començament del Parc de la Ciutadella, hi havia un parell de noies fent un espectacle de carrer amb titelles.

Quan va passar aquest personatge (crec que anava més content del compte) es va posar a ballar i a "interactuar" amb elles, integrant-se a l'espectacle.

Aquí teniu un parell més de fotos d'aquest stranger:

The other day searching through home, looking for lost cables in a imaginable places, unsuccessfully of course, I came across my analog cameras and to my surprise, there was a lens mounted !!!

It is a Nikkor 35-70 mm f / 3.3-4.5 AF, withour image stabilizer neither focus engine, and I decided to take away the dust and re-use it. The excuse was the traditional gathering of Flickr friends, early January and the truth is that I felt very comfortable. The only downside: I forget that there is no image stabilizer and along with my not very firm hand, half of the photos came out a little blurry.

We were walking through the Ciutadella Park when a couple of girls began to make a puppet show, very funny. Suddenly a personage show up, a little happier than normal and start dancing with puppets, interacting with girls, having fun with himself, in a increasingly lamentable spectacle.


Comentarios

No hay comentarios publicados.
Cargando...

Suscripción
RSS