5 d'impremta

June 16, 2014  •  1 comentario

Tota foto té una història, sigui casual o buscada, però en té una. L'objectiu d'aquest blog, a part de poder mostrar les fotos, explicar-ne els detalls tècnics o el procés de creació, també és explicar el perquè de la foto.

La Su és una companya de feina de la meva parella i, a més, una gran amiga. També és una gran artista, hauríeu de veure els seus quadres i les seves manualitats! 

En una fira d'artesania de Nadal al carrer, on ella intentava vendre art (res més difícil en aquests temps), per evitar que el vent aixequés les obres que tenia a la venda, feia servir peces de la impremta ja desapareguda dels seus pares com a contrapès. Aquells petits objectes em van fascinar.

Les condicions de llum no eren molt bones, però amb l'ajuda d'un objectiu lluminós i la post-producció en va sortir aquesta foto, que ara decora una de les parets de casa de la Su.

Every photo has a story, whether casual or sought, but has one. The purpose of this blog, besides to show the photos, explaining the technical details or the creation process is also to explain why the photo. 

 
Su is a colleague of my partner and also a great friend. She is also a great artist, you should see her paintings and her crafts! 
 
In a Christmas craft fair on the street, where she was trying to sell art (nothing harder these days), to avoid that the wind had lifted the works for sale, she used pieces of the disappeared print house belonging to her parents as a counterweight. Those small objects fascinate me. 
 
The light conditions were not very good, but with the help of an bright lens and post-production came out this photo, which now decorates one of the walls of Su's house

 


Comentarios

su(no registrado)
Ostres Joan!!!!!! mil gràcies per les teves paraules tan afalagadores...jo estic fascinada amb totes les teves imatges i aquesta especialment m'arriba a l'ànima!!!! T'encoratjo a que continuis compartint aquesta teva gran passió amb tothom perquè és art pur!
ENHORABONA!!!!!!!
No hay comentarios publicados.
Cargando...

Suscripción
RSS